Trash the dress!

Trash the dress!

ttd

Deoarece am observat că în ultimul timp prinde tot mai mult acest obicei, m-am gandit că ar fi util să dezvoltăm acest subiect.

Ce este până la urmă ”Trash the dress” și ce implică?

”Trash the dress” cunoscut și ca mireasa îndrăzneață (fearless bridal) este stilul de realizare a unei sedințe foto de nuntă, prin intermediul căreia fotograful îmbină îmbrăcămintea elegantă specifică evenimentului propriu-zis (cununia religioasă) cu o locație nonconformistă în care actorii principali nu se potivesc cu decorul. Stilul de realizare al acestor fotografii este cel fashion și, teoretic cel puțin, încheie evenimentul din punct de vedere fotografic.

În general, fotograful de nuntă și nu numai, care acceptă realizarea unei astfel de ședințe alege ca locație, în funcție de zona geografică, plaja/marea, muntele, râuri, lacuri de acumulare, străzile aglomerate din marile orașe. Pentru o ședință foto reușită fotograful poate alege ca locație acoperișul unei clădiri, o construcție veche lăsată în paragină sau orice altă locație în funcție de imaginația fotografului și îndrăzneala mirilor.

De ce am menționat aici îndrăzneala mirilor?

În urma unei astfel de ședințe, în general, mireasa este cea care iese cea mai ”șifonată”. Rochia de bal sau de nunță nu va mai șfârși într-o cutie uitată în debara, ci va avea un sfârșit mult mai impresionant. Aceasta sfârșește de cele mai multe ori udă, murdară, ruptă mai exact distrusă, în urma unei distracții de neuitat. Bineînteles că acest lucru nu este obligatoriu, dar având în vedere că după ”nunta visurilor tale”, cel puțin pentru o scurtă perioadă de timp, nu te mai gândești că va mai fi nevoie să o mai îmbraci vreodată, merită să dai frâu liber imaginației și să scapi de stresul acumulat în lunile precedente distrugând exact ceea ce ți-a ocupat cel mai mult timpul pentru organizarea nunții și care ți-a provocat cel mai mare stres – Rochia!

Desigur, povestea de la început până la sfârșit va fi stabilită de fotograful de nuntă împreună cu mirii.

fotografii-eveniment.ro  

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *