Despre mine

Iubesc fotografia în general și fotografia de nuntă sau de botez în special!

Cea mai mare răsplată pentru mine ca fotograf este emoția pe care o simt clienții mei atunci când privesc fotografiile și retrăiesc clipă cu clipă evenimentele.

”Microbul” pentru fotografie a apărut în momentul în care mi-am dorit ca ceea ce văd să transpun în fotografiile realizate. La început mai ”stângaci” cu aparat clasic pe film apoi am fost salvat de era digitală.

Citeam într-un articol faptul că ”multe persoane înteleg greșit meseria de fotograf, crezând că acesta este capabil să surprindă la același nivel absolut orice subiect.” Ca să nu fac notă discordantă am observat că deși microbul l-am căpătat din dorința de a imortaliza natura am realizat că reușitele apar în momentul fotografierii persoanelor.

Am început să mă axez pe surprinderea diferitelor momente din viața celor din jur și am realizat că o fotografie reușită presupune oferirea unor reacții extraordinare a persoanelor fotografiate la momentul retrăirii evenimentului.

Pasul către fotografia de eveniment, fie că este de nuntă fie că este de botez nu a reprezentat decât cursul firesc al pasiunii mele si bineînțeles dezvoltarea acesteaia odată cu AM Photography.

Momentele importante la un astfel de eveniment și fotografierea situațiilor inedite sunt rețeta pentru crearea emoției și bucuriei cu care este retrăit fiecare eveniment în parte la momentul vizionării albumului foto rezultat.

Știu că fiecare eveniment fie că este cununie, nuntă sau botez e constituit din etape identice de la un eveniment la altul, dar la fel are și particularități, care mă provoacă de fiecare dată să fotografiez evenimentul în așa fel încât acesta să nu se asemene cu altul dar în același timp să reflecte emoția, sentimentele și trăirile evenimentului.

E nevoie de multă muncă pentru a realiza ceea ce îmi propun dar plăcerea și rezultatul mă determină de fiecare dată să continui.

Aștept și accept orice provocare fotografică din partea dumneavoastră, iar pentru aceasta mă puteți contacta la contact@fotografii-eveniment.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *