Intrebari frecvente

  • Câte fotografii voi primi în urma contractării serviciilor fotografice?

Având în vedere faptul că numărul fotografiilor nu este cel mai important ci povestea care va reieși în urma vizionării albumului fotografic rezultat pentru că, indiferent de moment sau numărul revederilor albumului, scopul meu este acela de a naște emoție în sufletul celor care au pus suflet în realizarea evenimentului fotografiat.

Teoretic numărul fotografiilor este nelimitat așa că nu știu exact numărul acestora, dar știu cu siguranță că nu va lipsi nici un moment important pe care să nu-l surprindă obiectivul aparatului. Teoretic, nu există un număr fix de fotografii, dar din experiența proprie știu că rezultatul va fi undeva în jurul a 500 – 700 de fotografii de calitate (cununia religioasă / botez, ședința foto din ziua petrecerii, petrecerea propriu-zisă).

Dacă totuși există o solicitare expresă privind numărul de fotografii, iar solicitarea este realizabilă, numărul acestora va fi respectat.

  • Câte fotografii vor fi prelucrate? 

Absolut toate fotografiile care necesită postprocesare vor beneficia de aceasta la nivelul corecțiilor de bază – contrast, luminozitate, crop. Pentru actorii principali ai sesiunii foto (nuntă/botez) procesarea implică și retușuri privind tenul sau imperfecțiuni ale pielii.

Produsul final va fi predat în format JPG, pe DVD-R, dar produsul brut va fi realizat în format RAW de înaltă calitate.

  • Dacă evenimentul are loc în altă localitate, pot beneficia de serviciile dumneavoastră?

În principiu, mă pot deplasa oriunde în țară. Nu percep un comision suplimentar, singura cheltuială pe care va trebui să o suportați în plus fiind aceea cu deplasarea. Întrucât stau în București, pentru evenimentele care au loc pe o rază de 20 km nu se percepe taxa de deplasare.

  • Cât dureaza procesarea și cand pot intra în posesia fotografiilor?

Întrucât vorbim de un proces laborios estimarea unei perioade este deseori greu de realizat, întrucât produsul final trebuie să fie impecabil. În general termenul de predare a acestora este de 14 zile.

Pentru o ofertă personalizată, mă puteți contacta aici.

2 Responses to “Intrebari frecvente

  • V-am trimis un e-mail cu oferta standard! Pentru detalii, va rog sa ma contactati pe e-mail sau telefon.

  • As dori sa stiu si eu care este pretul pt realizarea fotografiilor la o nunta? Nu stiu exact locatia. Oscilam intre Bucuresti sau o locatie aflata la 40 de km de oras. Si as vrea sa stiu daca aveti in oferta si photobook pt eveniment.
    Va multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *